09 април 2010

Красив свят

Предстоящо: на забележителния визуален свят на Marian Bantjes ще можем да се наслаждаваме и от богато украсените страници на новата й книга "I Wonder", издание на The Monacelli Press. Под богатата украса със златно и сребърно фолио върху сатененото платно на твърдата корица са представени красиви разтвори, отпечатани в пет цвята и комбиниращи по изкусен начин писано слово и виртуозни изображения - нови илюстрации, изобилие от шрифтове и графични стилове в различни „форми и настроения”.


Още за Marian Bantjes:
The Story of God
Набоков: нова колекция
Прозрачни неща
Краят на десетилетието
Love Stories

3 коментара:

DSdiva каза...

Можели, може ли още сега да си напиша писмото до Дядо Коледа ? Много искам едно такова за мен, не знам дали ще съм послушна, но много, много го искам ! :)))

Веселина Вълканова каза...

Не е лошо, но не се налага - въпреки всички позлатени ръбове, много луксозна изработка, по цени на Амазон книгата струва 22,40 $, излиза в края на септември, можеш да я получиш на вратата си една седмица по-късно :)

Веселина Вълканова каза...

Ето и линкът към страницата в Амазон: http://www.amazon.co.uk/I-Wonder-Marian-Bantjes/dp/1580932967/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1270152907&sr=8-1

Публикуване на коментар