03 декември 2011

Физика на тъгата


"Физика на тъгата" от Георги Господинов, дизайн Яна Левиева

4 коментара:

почивки лято 2012 в Дидим каза...

много ми харесва дизайна на тази книга, дизайните наистина привличат да отгатнем какво се крие написано на страниците

туристически агенции каза...

"Физика на тъгата" от Георги Господинов е една страхотна книга, която препоръчвам на всеки, който има нужда да разбере нещо повече за тъгата, за всеки, който вярва, че няма случайни неща в живота и всичко, което му се случва в даден момент е с някаква цел и дори лошо не бива да се отчайва, точно в този момент ще му се случи и нещо хубаво. Това е живота вълни на приятни и ...не чак толкова приятни неща, но все пак трябва да усетим , че сме живи. Тъгата е чувство, което всеки човек е изпитвал и знае, че не е желано чувство, но понякога е просто по-добре да се отдадем за кратко да мине и тази емоция, за да продължим.Тази книга е много добре написана, лека, също и дизайна на Яна Левиева е много красив и подходящ.

парфюми online каза...

Физика на тъгата" от Георги Господинов, дизайн Яна Левиева е една невероятна книга, която те прехвърля в съвсем друго измерение.Дизайна е страхотен и много си отива на самото съдържание на книгата.Не всеки би могъл да напише нещо подобни.Радвам се че попаднах на тази статия.Блогът ви е страхотен и има интересна информация.Няма човек, който да не е изпитал тъгата в своя живот именно тогава можем да оценим какво сме имали и колко щастливи сме били.Тъгата е ужасно чувство, тогава се чувстваме сами и мислим за всичко което не сме могли да направим като по този начин задълбава нашата тъга.

почивка малта каза...

Казват, че някои зодии имат по специфично чувство към тъгата и сами си влизат в нея като вид на малки депресивни състояния.Според мен не е така. Всеки човек като че ли обича дори и един ден през годината да е, но да се чувства тъжен и сам, и да си мисля само за неща,които не е направил, какво иска да постигне и като че ли сам се самодепресира и иска да се чувства така.После излиза по зареден и положително настроен. Има нещо в тази тъга, може би физиката наистина участва в нея, но тя е навсякъде около нас.Статията ми харесва и тази книга със сигурност е доста добра, ще я потърся.

Публикуване на коментар